D Day

Recensies

Hier vindt u een aantal reacties op onze reizen in 2013. Dit is een greep van reacties die de deelnemers hebben geschreven in ons gastenboek. Wij zijn zo vrij geweest er een aantal over te typen.

John en Freke, wat heb ik genoten!

In de 1ste plaats het heerlijke eten; wat een werk voor zoveel mensen iedere dag een overheerlijke maaltijd te verzorgen. Toppie!!

En dan de Tour; in 1 woord overweldigend!

En al die verhalen en kennis van zaken, ik zou er mijn beroep van maken. Prachtige locaties bezocht die mij steeds weer ontroerden.

Ik waardeer mijn vrijheid nu nog meer! Ik wens jullie veel geluk en hoop dat jullie nog veel Battlefield tours mogen verzorgen.

Ina, Franeker

John en Freke

December 2012 zagen we een kleine advertentie in “De Castricummer” en Peter zag die reis helemaal zitten… Al die kennis die hij al heeft over de Tweede Wereldoorlog, dan moet je natuurlijk naar Normandië. Een kleine wens kwam uit … en hoe!

Dat kleine advertentietje bleek Groots.

Dank dat we jou kennis mogen delen, we hebben het opgenomen als een spons en als we thuis zijn zullen we hier nog lang over praten.

En Freke, we hebben bewondering voor je, wat heb jij een werk verzet om ons zo te verwennen met jouw kookkunst.

We voelen ons rijk, heel rijk, dat we deze week mee hebben mogen maken.

Heel veel dank,

Peter en Annalies, Castricum

Beste John en Freke

Naar aanleiding van een erg leuk stukje in de krant en al lang van plan dat ooit eens te doen, was ik besloten jullie te bellen.

De verwachting van deze week is helemaal uitgekomen. Veel gezien, maar nog veel meer gehoord. De verhalen bij de diverse high lights zijn eigenlijk de mooiste herinnering aan deze reis, prima onderbouwd en met geweldige inzet verteld.

Jullie hebben in alles mij erg verbaasd en verrast. Hartelijk dank ook voor jullie maaltijden, in één woord geweldig.

Hartelijke groet van Piet en Cock, Sint Pancras

John en Freke

Eindelijk iemand gevonden die na al die jaren de wens om naar Normandië te gaan kan vervullen. Een krantje, een reactie en dan… Geen idee wat te verwachten. Hoe zijn de mensen waarmee je er heen gaat? Hoe is de uitleg? Hoor ik alleen maar de dingen die ik al ken van de streek?Maar op de laatste dag kan ik alleen maar zeggen…Wauw!!

De passie waarmee John alles verteld, alsof hij er zelf bij was!

De locatie die jullie hebben gekozen, de persoonlijke verhalen erbij… Al die dingen geven deze tour de dingen waarom ik zo blij ben met mijn keuze. Het was jullie vuurdoop en ik kan alleen maar zeggen dat jullie het niet beter hebben kunnen doen. Zoals Freke iedere dag ervoor zorgt dat er een heerlijk ontbijt staat voor 40 personen, er genoeg is voor de lunch en er ook nog voor kan zorgen dat haar 1ste gehaktballen ooit ook door 40 personen lekker gevonden worden!

De groep is heel divers, van 22 jaar tot boven de 90 jaar. Maar iedereen is vol lof over hoe jullie alles regelen. En gelukkig is iedereen bereid een steentje bij te dragen. Ik zit terwijl ik dit schrijf naar 3 personen te kijken die de afwas doen en mensen lopen met borden en iedereen heeft het naar zijn zin.

Ik hoop voor jullie dat jullie met veel plezier terug zien op deze eerste keer en dat jullie deze groep niet snel zullen vergeten. Zoals deze groep, deze ervaring en jullie volgen mij nooit zullen vergeten. Geniet van jullie passie!

Tom, Beverwijk